TERMENI ȘI CONDIȚII

1. Date despre compania care deţine Site-ul www.deligo.ro (în continuare denumit site sau DELIGO)

1.1. Site-ul DELIGO, disponibilă pe domeniul www.deligo.ro este deţinută și pusă la dispoziția Dvoastră de următoarele societăți:
1.1.1. GOSSER RESTAURANT SRL, RO31882321, J19/175/2013, Bulevardul Frației, Nr. 14, Miercurea Ciuc
1.1.2. KEDVES MEATING SRL, 26335263, J19/571/2009, Str. Tudor Vladimirescu 2 C, Miercurea Ciuc, jud. Harghita
1.1.3. NIRVANA CONSULTING SRL, RO15942197, J19/1075/2003, str. Petőfi Sándor nr. 25, Miercurea Ciuc, jud. Harghita, ROMANIA
1.1.4. RENEGADE GARDEN SRL, 42250401, J19/170/2020, str. Pietii, nr. 1 Miercurea Ciuc, Harghita, Romania
1.1.5. CHICKEN`S FOOD SRL, 26568242, J19/61/2010, str. Márton Áron nr 24, Loc. Miercurea Ciuc , Harghita, Romania
1.1.6. Bunicuta mea dulce SRL, 38192507, J19/669/2017, Aleea Avantului, nr. 7, scara B, ap. 9, Miercurea Ciuc, jud. Harghita
1.1.7. IMPERIAL NISTIMKA SRL, 34773809, J19/207/2015 , str. Szász Endre nr 7, Loc. Miercurea Ciuc , Harghita, Romania
1.1.8. FENYO SRL, 13638885, J19/6/15.01.2001, str. Nicolae Balcescu, nr. 11, Loc. Miercurea Ciuc , Harghita, Romania

denumite în continuare Proprietari, operatori, administratori sau societăți). Site-ul funcționează în conformitate cu prevederile prezentelor Termeni şi Condiţii, care se completează cu prevederile legale aplicabile.

1.2. Orice întrebare sau sugestie referitoare la prezentele termeni și condiții, sau în privința siteului le puteți comunica pe adresa de email info@deligo.ro. 2. Introducere

2.1. Accesarea siteului DELIGO, prin crearea unui cont de utilizator implică acceptarea prezentelor termeni și condiții, precum și a celorlalte reguli afișate în cadrul siteului, dar și a prevederilor legale incidente. Operatorii își rezervă dreptul de a modifica termenii și condițiile de mai jos, fără notificare prealabilă a utilizatorilor. Operatorii își rezervă dreptul de a modifica structura siteului și de a schimba compania de hosting fără vreo notificare în acest sens.

2.2. Dacă nu sunteți de acord cu prevederile prezentelor termeni și condiții, vă rugăm să nu utilizați acest site. Vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și Condițiile înainte de a utiliza site-ul și de a crea un cont de utilizator.

2.3. Utilizatorul Siteului declară că a înţeles pe deplin şi este de acord cu Termenii şi Condiţiile prezentate mai jos.

2.4. Prevederile prezentelor termene și condiții, respectiv conditiile de utilizare a siteului de către orice persoană, constituie contractul (denumit in continuare "Contractul") dintre operatori și persoana care utilizează site-ul(denumită în continuare "Utilizator").

2.5. Prevederile prezentelor se completează cu Regulamentul privind prelucrarea datelor personale și Politica cookies, care constituie de asemenea o parte importantă a siteului, ale căror acceptare este necesară pentru utilizarea acesteia.

3. Definiţii ale unor termeni folosiţi în Termenii şi Condiţii

3.1. Site-ul DELIGO (în continuare fiind denumită ca site sau DELIGO): pagină de web aferentă domeniului www.deligo.ro, destinată organizării și desfășurării procesului de comandare a diferitelor tipuri de mâncare de la unele restaurante.

3.2.Administrator site: societățile cu datele de mai sus, care dețin în comun toate drepturile de proprietate, drepturile de autor și de proprietate intelectuală asupra siteului, fiind denumite în cadrul prezentelor condiții în mod generic ca Proprietari, operatori, administratori sau societăți.

3.3. Utilizator: Orice persoană fizică, care a împlinit vârsta de 18 ani, care accesează site-ul și creează un cont de utilizator, cu scopul declarat de a utiliza serviciile puse la dispoziție de Administratorii siteului. În cazul în care în cadrul siteului se vor vinde și produse alcoolice, utilizatorul trebuie să fi împlinit vârsta de 18 ani cu ocazia plasării unei comenzi care conține astfel de produse.

3.4. Restaurant: entitate juridică din domeniul alimentației publice, autorizat de autoritățile abilitate pentru a pregăti, servi și oferi mâncare în mod principal și băuturi în mod secundar publicului larg, care are un profil speciale în site, gestionând acesta prin încărcarea diferitelor produse care pot fi comandate de utilizatori prin site.

4. Reguli generale de utilizare a Siteului

4.1. Administratorii siteului iau toate măsurile de prudență pentru ca informațiile publicate în site, inclusiv descrierea diferitelor produse, pozele și prețurile aferente acestora, să fie, în orice moment, corecte şi complete, realizând o informare deplină a Utilizatorilor. Totodată, restaurantele se obligă de asemenea să încarce pe profilul propriu descrierea și prețul produselor în mod corect și real.

4.2. Nu este permisă utilizarea acestui website în scopul introducerii în mod deliberat de viruşi sau orice alt program sau material care poate fi tehnic dăunător sau distructiv. Sunt interzise încercările de acces neautorizat la site, la serverul pe care este găzduit acesta sau la orice alt server, calculator sau bază de date în legătură cu acesta. Prin acceptarea Termenilor și Condițiilor vă angajați să nu atacați site-ul prin intermediul unui atac de blocare a serviciului sau de blocare distribuită a serviciului. Nerespectarea dispozițiilor din prezenta clauză va fi raportată autorităților competente în vederea aplicării sancțiunilor legale și va determina suspendarea imediată a dreptului de a utiliza site-ul.

4.3. Administratorii siteului nu pot garanta că acesta, serverele pe care este găzduit sau e-mailurile trimise sunt fără viruși sau alte componente informatice cu caracter potențial dăunător, că nu conțin erori, omisiuni, defecțiuni, întârzieri sau întreruperi în operare, căderi de linie sau orice alți factori similari. Vă rugăm să aveți în vedere că folosiți site-ul pe riscul propriu, Operatorii nefiind în niciun fel responsabil pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea acestuia sau ca urmare a utilizării informațiilor de pe site. Vă solicităm să vă asigurați că aveți instalate sisteme adecvate de apărare, menite să vă protejeze telefonul mobil, calculatorul sau tablet-ul de viruși şi/sau orice alt conținut dăunător.

4.4. Administratorii Siteului va asigura confidențialitatea datelor dumneavoastră, respectiv a datelor de autentificare, parolei şi tuturor celorlalte detalii în legătură cu contul creat pe site, în conformitate cu Politica de confidențialitate. Cu toate acestea, este responsabilitatea dumneavoastră să vă asigurați că informațiile privind contul creat rămân confidențiale în orice moment și că nu vor fi transmise către terți.

4.5. Cerințele minime tehnice pentru utilizarea optimă a serviciilor aferentele siteului sunt: un browser capabil să ruleze scripturi javascript și componente html5.

5. Crearea contului de utilizator

5.1 Pentru a putea deveni Utilizator al serviciilor oferite de Site, este nevoie să accesați site-ul www.deligo.ro, după care va trebui să vă înregistrați, prin crearea unui cont de utilizator.

5.2. În vederea creării unui cont de utilizator, este nevoie să furnizați o adresă valabilă de email, un număr de telefon care vor constitui elementul principal de identificare al Dvs., urmând să creați și o parolă de acces aferentă adresei de email. Adresa de email va trebui confirmată prin modalitatea comunicată la înregistrare, contul devenind activ numai după acest moment.

5.3. În vederea înregistrării, trebuie să aveți îndeplinită vârsta de 18 ani. Prin acordarea permisiunii copilului dvs., sunteți de acord cu termenii acestui acord în numele copilului dvs. Sunteți responsabil pentru monitorizarea și supravegherea modului în care copilul Dvoastră utilizează serviciile siteului. Dacă copilul dvs. este sub vârsta menționată mai sus sau nu are permisiunea Dvoastră, contactați-ne imediat, pentru a putea dezactiva accesul.

5.4. Vă rugăm să păstrați confidențialitatea datelor de acces aferente contului. Dacă utilizați un telefon mobil, calculator, laptop sau un tablet la care au acces alte persoane, trebuie să vă deconectați din cont după fiecare sesiune. Dacă observați accesul neautorizat la contul dvs., trebuie să vă schimbați parola și să ne anunțați imediat.

6. Utilizarea Siteului

6.1. După crearea unui cont de utilizator și accesarea siteului, se va solicita activarea determinării locației utilizatorului, în vederea propunerii restaurantelor din zona de aflare a acestuia. În cazul activării automate a acestei funcții în telefonul mobil sau în tablet, opțiunea va fi ținut în minte de site, dezactivarea funcțiunii trebuind realizată manual, în opțiunile dispozitivului utilizat. Totodată, locația poate fi schimbată sau aleasă manual în orice moment, în cadrul siteului.

6.2. În cazul interzicerii funcției de determinare a locației, utilizatorul va avea posibilitatea să aleagă locația manual.

6.3. În cazul în care utilizatorul va furniza date greșite, fictive sau incorecte la crearea contului de utilizator, Administratorii își rezervă dreptul de a suspenda sau de a șterge de îndată contul respectiv.

6.4. Utilizatorul se obligă să utilizeze site-ul cu bună-credință și cu respectarea regulilor aferente prezentului document.

6.5. Contul de utilizator va conține datele de profil al utilizatorului, comenzile anterioare, adresele de livrare și setările privind limba de utilizare. Oricare dintre aceste elemente sunt accesibile prin accesarea contului de utilizator, putând fi modificate de utilizatori în mod liber.

6.6. Siteul este accesibil în trei limbi: maghiară, română și engleză, utilizatorii fiind liberi să acceseze acesta în oricare dintre aceste limbi, prin alegerea făcută la profilul de utilizator.

7. Plasarea comenzii

7.1. După setarea locației, pe pagina principală a siteului va apărea lista restaurantelor din locația selectată de utilizator sau cea identificată de funcția de determinare a locației. Astfel, veți avea posibilitatea să accesați în mod direct restaurantele principale, prin click asupra profilului acestora.

7.2. Toate conținuturile aferente ofertei restaurantelor (poze, descrieri, prețuri) sunt încărcate în mod direct de către restaurante, acestea având responsabilitatea totală pentru acestea. Vă solicităm în mod expres, ca în cazul oricărei greșeli, abuz sau orice altă problemă legată de elementele respective, să ne sesizați imediat, în vederea rectificării acestora.

7.3. Accesând pagina unui restaurant ales, va apărea durata de livrare aferentă acestuia, precum și meniul complet oferit de acesta, utilizatorul având posibilitatea alegerii după tipul de mâncare. Meniul va conține produsele alimentare și băuturile preparate, comercializate de entitatea respectivă care sunt disponibile a fi comandate prin site, descrierea amănunțită a ingredientelor, gramaj, opțiuni, preț, cost de livrare.

7.4. Vă rugăm, ca înainte de efectuarea oricărei comenzi, să verificați în mod exact toate elementele aferente produselor și restaurantului, condițiile de livrare (preț, locația unde se livrează, orarul, etc), în vederea înlăturării problemelor ulterioare legate de aceste aspecte. Dacă nu sunteți sigur în privința unor informații, sau aveți nevoie de informații suplimentare față de cele afișate pe site, Vă rugăm să luați legătura direct cu restaurantul respectiv.

7.5. Utilizatorul trebuie să menționeze în cadrul oricărei comenzi efectuate (la secțiunea Observații) dacă este alergic la orice ingredient, indiferent dacă acesta este menționat sau nu în site, în lista de ingrediente aferenta produselor comandate. Cerințele speciale ale Utilizatorului, menționate la rubrica Observații vor fi comunicate în mod direct reprezentanților restaurantului.

7.6. Datele aferente sortimentelor de mâncări sunt accesibile prin click pe denumirea acestuia. Accesând mâncarea respectivă, va apărea prețul acestuia, gramajul, ingredientele care pot fi adăugate suplimentar, rubrica de Observații.

7.7. Produsele alese vor trebui adăugate în coșul de cumpărături. La adăugarea unui produs, acesta va apărea în coșul de cumpărături, Utilizatorul având opțiunea de a continua cumpărăturile ori de a finaliza acestea prin accesarea coșului.

7.8. La finalizarea cumpărăturilor, accesând coșul de cumpărături, utilizatorul va putea vedea toate elementele aferente comenzii respective, și anume sortimentul de mâncare ales, numărul acestuia și prețul final, costul de livrare, costul ambalajului. Este important de menționat, că în cadrul coșului de cumpărături pot fi modificate (adăugate sau șterse) sortimentele alese, numărul acestora. Utilizatorul va trebui să aleagă și adresa de livrare, predefinit în contul de utilizator, putând adăuga la orice comandă o altă adresă (este important ca adresa de livrare să se încadreze în zona de livrare a restaurantului ales). De asemenea, la platforma de totalizare a comenzii, va fi afișat durata estimată a livrării. Dacă este de acord cu elementele comenzii, utilizatorul va apăsa butonul corespunzător finalizării comenzii.

7.9. La momentul adoptării prezentelor Termeni și condiții, pentru plata comenzilor se poate utiliza doar plata în numerar, la livrare. În cazul în care unele restaurante vor adăuga opțiunea plății prin card, la livrare sau online, prezentele se vor modifica ca atare.

7.10. Este important de menționat că în cadrul unei comenzi, Utilizatorul va putea achiziționa exclusiv produsele unui singur restaurant. Astfel, în cazul în care Utilizatorul va dori să achiziționeze produse din diferite restaurante, va trebui să efectueze câte o comandă pentru fiecare restaurant în parte.

7.11. În cazul fiecărei comenzi efectuate prin site, utilizatorul va putea urmări statusul comenzii în contul de utilizator. Istoricul comenzilor efectuate va putea fi consultat în cadrul contului de utilizator.

7.12. Administratorii siteului nu este răspunzător în nici un fel pentru orice fel de situații în care întrepruperea și / sau defecțiunea, eroarea serviciilor prestate se datorează unei cauze în afara forței de intervenție a oricărora dintre părți, inclusiv dar fără a se limita la întreruperea conexiunii de internet, întreruperea furnizării serviciului de electricitate, orice tip de incendiu al echipamentelor, cablurilor, cauzele de scurt circuit, orice defecțiune totală și iremediabilă al oricăror părți al echipamentului tehnic, calitatea precară al conexiunii la internet a Utilizatorului, defecțiuni la serveri, atacuri cibernetice, precum și orice alte situații definite prin lege ca fiind situații de forță majoră.

7.13. Toate comenzile confirmate vor fi transmise imediat restaurantului, care răspunde pentru toate aspectele ulterioare ale acestui raport juridic (calitatea, cantitatea livrată, durata de livrare, etc). În cazul în care întâmpinați orice probleme în cursul livrării, vă rugăm să sesizați aceste aspecte Restaurantului.

7.14. Trebuie să asigurați la momentul livrării bunurilor accesul reprezentantului restaurantului în casă / clădire, și să răspundeți la numărul de telefon menționat la plasarea comenzii, pentru cazurile în care acesta nu reușește să găsească adresa exactă sau să obțină accesul în clădire. În cazul neacceptării livrării comenzii în timpul de livrare comunicat sau în cazul în care livratorul nu reușește să livreze comanda din cauza instrucțiunilor inadecvate ale Utilizatorului sau a lipsei de răspuns la apelurile livratorului, aceste comenzi vor fi considerate a fi livrate către dumneavoastră și implicit, toate riscurile și responsabilitatea în legătură cu astfel de comenzi vor fi plasate asupra dumneavoastră. Orice transport suplimentar, depozitare, asigurare sau alte costuri ca urmare a incapacității de livrare din vina Utilizatorului vor fi in responsabilitatea Utilizatorului, care va trebui să despăgubească pe cel păgubit.

8. Proprietate intelectuală

8.1. Întreg conținutul siteului, incluzând fără a se limita la logo-uri, reprezentări grafice, simboluri comerciale, imagini statice/dinamice, text și/sau conținut multimedia, design, coduri sursă, este proprietatea exclusivă ale Administratorilor acesteia, cu excepția elementelor care aparțin restaurantelor, încărcate de acestea în contul de administrare.

8.2. Utilizatorului/clientului nu îi este permisă copierea, reproducerea, difuzarea, distribuirea, publicarea, transferul, modificarea, alterarea, utilizarea, crearea de legături, expunerea, includerea oricărui conținut, parte, element al Siteului în orice material al utilizatorului/clientului sau al unui terț, fără a exista un acord scris prealabil în acest sens.

8.3. Prin accesarea acestor Termeni și Condiții utilizatorul/clientul înțelege și acceptă că este interzisă în mod expres orice utilizare a siteului și conținutul acestuia în alte scopuri decât cele permise expres conform Termenilor și Condițiilor.

8.4. Este strict interzisă încărcarea în site a oricărui conținut, incluzând materiale, comentarii, imagini, secvențe video, dar fără a se limita la acestea, care au un limbaj obscen sau vulgar, sunt ilegale, defăimătoare, amenințătoare, abuzive, indecente, conțin mesaje rasiste, șoviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod sau care ar încălca orice alte drepturi și libertăți ale omului potrivit legislației în vigoare.

8.5. Utilizatorii înțeleg și acceptă că în cazul încălcării în orice mod și în orice măsură a oricărora din prevederile Termenilor și Condițiilor, Administratorii siteului va putea opta în mod discreționar pentru suspendarea totală sau parțială a accesului Utilizatorului la contul său de utilizator.

9. Termenul contractual

9.1. Raportul juridic între Dvs. și societățile operatoare începe la prima utilizare a siteului și continuă atât timp cât utilizați aceasta sau aveți un cont de utilizator la noi, oricare dintre acestea este mai lung. Acest raport va dura până la momentul în care veți solicita ștergerea contului de acces sau din motive arătate în prezentele termene și condiții, societatea noastră va șterge contul Dvoastră pentru nerespectarea acestora.

9.2. În cazul încălcării prezentelor prevederi și reguli de utilizare, Administratorii siteului pot, la alegerea lor: (a) să rezilieze imediat acest raport juridic, cu sau fără notificare scrisă în avans, ștergând de îndată contul Dvs; (b) să suspende, șterge sau limiteze accesul Dvs la la contul dvs. sau la orice conținut al acestuia; și (c) să păstrez, în măsura permisă de legea aplicabilă, toate sumele care trebuie plătite către Dvoastră.

9.3. Dacă Operatorii șterg contul Dvs. pentru încălcarea gravă a prevederilor prezentelor Termene și condiții, acesta va putea interzice pe un termene nelimitat reînregistrarea Dvoastră pe site.

10. Prevederi finale

10.1. Acești Termene și Condiții se supun prevederilor legii române. În caz de dispute, acestea vor fi soluționate de instanța de judecată competentă din Miercurea Ciuc, utilizatorul/clientul exprimându-și acordul în ceea ce privește această alegere de competență.

10.2. Prezentele Termene și condiții se completează cu regulamentul privind prelucrarea datelor personale.

10.3. Dacă nu acceptați condițiile prezentelor termene și condiții, Vă rugăm să părăsiți site-ul.

10.4. Administratorii siteului au dreptul de a modifica oricând prezentele Termene și condiții, fără nicio altă notificare prealabilă.

logo

  • Restaurante
  • Intra in cont
  • Inregistrare
  • HU


All rights reserved Deligo - 2023 - Termeni si conditii - Politica de confidentialitate